Reserveer

jouw plek

Retreat Ibiza

9-16 november 2024

Midden in het serene noorden van Ibiza vind je onze prachtige retreat locatie. Wanneer je de poort binnenkomt, geven palmbomen, bougainville en fruitbomen je een Mediterraan welkom. Met traditionele kenmerken zoals houten plafonds, is dit een typische finca met een serene sfeer. Het huis lijkt in niets op anderen, uniek op zijn eigen charmante manier. Met een vleugje Bali, Ibiza en Marokko, beschrijft het huis het best omschreven als bohemien en sereen.

Een plek die meteen als thuis voelt. Waar je kunt uitrusten, opladen en herladen. Omgeven door weelderig land in vijftig tinten groen, zijn er veel
plekken om samen te komen of de gewenste eenzaamheid. Van hangstoelen en hangmatten tot bankjes.

Het huis bestaat uit twee verdiepingen, met zes slaapkamers, een dienstruimte en vier badkamers. Er is een eetkamer met open haard, een ruime keuken met alles wat je nodig hebt, en een woon/werkkamer. Maar genoeg over de binnenruimtes, horen we je denken, is er een zwembad? Ja, er is een ruim zwembad omringd door ligbedden en een buitendouche. Er is ook een luifel met banken die beschutting en schaduw biedt.

Wordt je hier al helemaal blij van, plaats jezelf dan op de wachtlijst en je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie over dit retreat.

Impressies

Praktisch

Locatie

Ibiza

Plaats

Er is plaats voor max. 10 vrouwen (kamers per twee)

Maaltijden

Heerlijk lichte vegetarische maaltijden bereid door de fantastische Regina

Team

Naast Maxime, is er extra ondersteuning door onze karma angel Kristien

Prijs

1999 eur incl eten, activiteiten, taxivervoer, begeleiding Excl vluchten naar Ibiza en persoonlijke uitgaven

Eerst kennismaken?

Ontdek meer en plan jouw kennismakingscall! 💖

Bel me op 0496 425 802 of stuur een e-mail naar contact@heartcore-union.com

Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Wat zeggen anderen?

naam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus leo enim, tristique ac enim quis, porta dictum augue. Sed posuere augue nec eros venenatis, at fermentum ex consectetur. Vestibulum feugiat libero leo, eget sollicitudin mi venenatis feugiat. Integer bibendum nisi id tellus fringilla ultrices. Sed nec ornare mi. Morbi urna est, lacinia vitae augue non, condimentum efficitur magna. Mauris et pulvinar diam. Integer massa felis, volutpat ac venenatis non, elementum at risus. Duis ultricies felis nulla, convallis consectetur nibh pharetra sed. 

Maxime van Mensel

Ik drop een bom in het midden van jouw kern door je verhaal te vertalen en de angel eruit te halen. Zo opent er iets in jou op diepere lagen van je wezen.

“Ik had jou niet zien komen”
“Je kijk zo door me heen, door al mijn beschermlagen”
“Geen verstoppen meer aan”
“Je hebt een lijntje naar mn hoofd”
“Je hebt iets in mij geopend” 

Ik ben schrijfster en toch zijn er maar weinig woorden te vinden voor wat ik doe.
Het is een ervaring
Een wervelwind voor het ego
Een streling voor de ziel

Heartcore union is the new religion. Als vertaler transformeer ik al je verhalen naar onvoorwaardelijke zelfliefde door je een authentieke spiegel voor te houden